iÅre

Ska snart springa ner på bolaget och inhandla en kapten...På återseende!!!

iLeaving

Om ganska precis 5h och 30min lämnar vi Umeå för Åre, känns som ett hyfsat miljöbyte om jag ska vara ärlig...

iStoked

Om 24h och 30min rullar bussen från Umeå mot Åre. Väl framme i Åre vid niosnåret på söndag väntar fem dagars skidåkning och fyra kvällars festande...Därför kommer morgondagen bestå av packning samt kikande på Sällskapsresan Snowroller för den rätta känslan...
Ps. För att undvika skador, skippa första OCH sista åket! Ds.

iGame

Att AIK tvålade dit Leksand med 4-1 inför 7823st åskådare igår är bra gjort, men det hamnar dock i skuggan av att vår vän Stefan agerade omslagspojke på matchprogrammet.


Stekigt är bara förnamnet och det är förövrigt stureplansanders byxor som syns i bakgrunden...dubbelstek!

iFlight

I skrivandets stund passerar en Boeing 737-883 med en fart på 813km/h Umeå på väg från Kallax till Arlanda. För mer info flightradar24.com och ett stort tack till pappa Per för tipset...Behöver jag tillägga att han är lyrisk över sidan?

iSki


iPreparation

Förväntningarna inför den kommande Åreresan är skyhöga, med mindre än två veckor kvar till avfärd börjar det bli bli dags att valla skidorna och slipa stålkanterna. Viktiga förberedelser för att inte riskera att komma försent till afterskin.

Försäsongsträningen har gått över förväntan och jag tror att intervallträningen som genomförts under julledigheten hemma i Piteå med träningspartner Lindqvist kommer att ge resultat under Åreresan. Till helgen genomförs ett sista litet träningsläger som innehåller två dryckespass men även ett åkpass i Bygdsiljums backar är inplanerat för att slipa på tekniken så det ser bra ut då man glider in på afterskin.

Over & Out

iRoyalty


Det steks, det steks! Är kungen Anders svärfar? Bor Anders på slottet nu? Är studierna bara en täckmantel? Kommer han ha SÄPO-vakter med sig till Åre?

Frågorna är många och svaren få så detta kan bli en intressant vår...

RSS 2.0